Tietosuojaseloste

Skillan alumni ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tämä dokumentti on Skillan alumni ry:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri-ja tietosuojaseloste.

Viimeisin muutos: 19.11.2019

1 Rekisterinpitäjä ja rekisterin yhteyshenkilöt

Nimi: Skillan alumni ry

Osoite: Tietoraitti 8 A 7, 33720 Tampere

Y-tunnus: 3084517-8

Yhteyshenkilöt: hallituksen rekisterivastaava Jussi-Pekka Teini (byrokraatti@skillanalumni.fi) sekä puheenjohtaja Mikko Eronen (pj@skillanalumni.fi)

2 Rekisteröidyt

Rekisterissä käsitellään Skillan alumni ry:n (jäljempänä ”Yhdistys”) jäsenten, kunniajäsenten sekä kannatusjäsenten henkilötietoja.

3 Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Yhdistyksen palvelujen tarjonta Yhdistyksen jäsenille ja sidosryhmille. Henkilötietojen pääasiallinen käsittelyperuste on Yhdistyksen lakisääteinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä. Lisäksi jäsenten yhteystietoja käytetään Yhdistyksen toiminnasta viestimiseen ja tiedottamiseen sekä laskutukseen.

4 Rekisterin tietosisältö

Yhdistys käsittelee seuraavia jäsentensä henkilötietoja:

  • Täydellinen nimi
  • Kotipaikka
  • Sähköposti
  • Opintojen aloitusvuosi

5 Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot kerätään rekisteröidyiltä itseltään jäseneksi liittymisen yhteydessä ja päivitetään jäsenten ilmoittaessa muutoksista.

6 Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot

Henkilötietoja voidaan siirtää Yhdistyksen yhteistyökumppaneille Yhdistyksen jäsenyyteen liittyvien toimenpiteiden ja palveluiden toteuttamiseksi.

Liittymisen yhteydessä Pulse247:n MyCashlow-palvelussa kerätyt jäsentiedot siirretään Yhdistyksen tilille Google LLC:n Google Drive -palveluun.

6 Henkilötietojen luovutus EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7 Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään jäsenrekisterissä niin kauan kuin henkilö on Yhdistyksen jäsen. Jäsenyyden päättymisen jälkeen henkilötiedot poistetaan viiveettä, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa.

8 Tietoturva

Jäsentietoja säilytetään vain luotettavan ja EU:n tietosuojalainsäädäntöä noudattavan kolmannen osapuolen palvelimilla. Pääsy jäsentietoihin on vain Yhdistyksen hallituksen jäsenillä. Jäsenrekisteri on salasanasuojattu. Yhdistyksen ulkopuolelle lähetettävät henkilötiedot salataan.

9 Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa

  • saada tieto henkilötietojensa käsittelystä;
  • saada pääsy omiin tietoihinsa ja tarkastaa itseään koskevat Yhdistyksen käsittelemät henkilötiedot;
  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojensa poistamista

Rekisteröidyn tulee esittää edellä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö tämän tietosuojaselosteen Yhteydenotot-kohdan mukaisesti.

10 Yhteydenotot

Rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse Yhdistyksen rekisterivastaavalle tai puheenjohtajalle.



Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 17.11.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Sähkökillan alumni ry
Tietoraitti 8 A 7
33720 Tampere

rahis@skillanalumni.fi
skillanalumni.fi
3084517-8

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail Oyj, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt maksupalvelun ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Sähkökillan alumni ry yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteyttä yhdistyksen rahastonhoitajaan. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä yhdistyksen rahastonhoitajaan.

Yhdistykseen saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Sähkökillan alumni ry
Tietoraitti 8 A 7
33720 Tampere

rahis@skillanalumni.fi
skillanalumni.fi
3084517-8


Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit